ftcottonwoodheights.com

Dr Zámbó László Magánrendelés Hatvan

  1. Whirlpool Hungary - Üdvözöljük az Ön háztartásigép- gyártójánál! - Whirlpool főzőlap - AKT 8090/NE
  2. Whirlpool AKT 8090/NE beépíthető kerámia főzőlap | Extreme Digital
  3. Whirlpool AKT 8090/NE beépíthető kerámia főzőlap - [Újracsomagolt] | Extreme Digital

Akár kisgyermekes családoknak is ajánlom, mivel gyermekzárral (elektronikus gombzárral) is rendelkezik. Funkciók, extrák Önálló érintőszenzoros vezérlése nagyon megkönnyíti és élvezhetővé teszi a használatát. Programozható időzítő funkciójával a megfelelő beállítás után nyugodtan otthagyhatja az edényt, a készülék a megadott időpontban automatikusa kikapcsol, és nem az étel nem fog odaégni, vagy kiforrni. Négy főzőzónával rendelkezik, amelyek közül az egyik bővíthető. A teljesítményt digitálisan mutatja. Maradékhő kijelzés is van ennél a típusnál, ami nemcsak kényelmi, hanem biztonsági funkció is. Ezzel a mutatóval megelőzhetők a balesetek és az égési sérülések. A Whirlpool AKT 8130/NE részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre! A kivitelezését tekintve ez egy keret nélküli változat. Alacsonyabb árkategóriába tartozik, így speciális funkciókkal is ennek megfelelően rendelkezik. Árérzékeny vásárlóknak javaslom, akik kerámia főzőlapot szeretnének vásárolni, de nem akarnak sokat költeni az új készülékre.

Whirlpool Hungary - Üdvözöljük az Ön háztartásigép- gyártójánál! - Whirlpool főzőlap - AKT 8090/NE

AKT 8090/NE | 859990964280 Fekete Whirlpool főzőlap - AKT 8090/NE Érintőszenzoros kezelés 58 cm széles főzőlap Műszaki adatok Whirlpool főzőlap jellemzői: 4 főzőzóna, digitális kijelző, időzítés, elektromos tápegység. Méretek Készülék magassága 46 Készülék mélysége 510 Beépítési mélység 490 Maximum beépítési szélesség 560 Minimum beépítési szélesség Szerkezeti jellemzők A BEMENET TÍPUSA Elektromos KONTROLL PANEL HELYE Elől Kezelési mód Áram/ Biztosíték (A) 27, 8 Maradékhő kijelzés Separate Dokumentumok A Whirlpool felhasználói kézikönyvei a termékhez mellékelve vannak. A használati útmutatót itt is letöltheti. Garancia Szerviz: Amennyiben Whirlpool készülékeihez alkatrészre, kiegészítőkre, tisztítószerekre, szervizre lenne szüksége, kérjük, forduljon hivatalos márkaszervizeinkhez a oldalon megtalálható elérhetőségeik egyikén. Vevőszolgálatunk telefonszáma: +36 1 999 5000 Garancia: Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk, a Whirlpool Magyarország Kft. (1117 Budapest, Bercsényi u. 25. ) a jótállási és szavatossági kötelezettségekről rendelkező, a korábbi helyébe lépő új jogszabály, a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésére tekintettel - az egyéb jogszabályváltozásokra is figyelemmel - hatályosította, illetve módosította a háztartási készülékeihez tartozó jótállási feltételeket.

  1. Tensei shitara slime datta ken 15 rész
  2. Whirlpool akt 8090 ne hibák air
  3. Whirlpool akt 8090 ne hibák 24

2 kW Főzőzónák száma 4 Indukciós főzőlap Nem Hagyományos (nem indukciós) kerámia főzőlap Igen Funkciók Maradékhő kijelzés Van Gyermekzár Van Méretek Szélesség 58 cm Mélység 51 cm Vastagság 4. 6 cm Tömeg 8 kg Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk! Gyártó: Whirlpool Modell: AKT 8090/NE Tulajdonságok: Típus: Kerámialap Önálló érintőszenzor vezérlésű kerámialap 58cm széles 4 főzőzóna Digitális teljesítménykijelző Programoz ható időzítés Maradékhő-kijelzé s Gyermekzár Max. teljesítmény: 6. 2 kW Szegély nélküli kivitel Így is ismerheti: AKT 8090 NE, AKT8090NE, AKT 8090/ NE Galéria Vélemények Kérdezz felelek Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

Whirlpool AKT 8090/NE beépíthető kerámia főzőlap | Extreme Digital

Típus Kerámia főzőlap Hivatalos Magyar Jótállás: A terméket a hivatalos, magyarországi képviselet teljes támogatásával és jótállási hátterével árusítjuk. Hivatalos Magyar Jótállás 2 év Gyerekzár: Gyerekzárral ellátott készülékeink kezelő gombjai ideiglenesen letilthatóak. Így mi magunk/gyermekeink sem tudják elállítani a beállított funkciót. A gyerekzár be és kikapcsolása miatt lapozza fel a használati útmutatót. Gyerekzár Van Hálózati csatlakozókábel Főzőzónák részletei Bal első zóna, méret/teljesítmény (mm/kW): 180 / 1, 7. Bal hátsó zóna, méret/teljesítmény (mm/kW): 120-210/0, 75-2, 1. Jobb hátsó zóna, méret/teljesítmény (mm/kW): 145 / 1, 2. Jobb első zóna, méret/teljesítmény (mm/kW): 145 / 1, 2. Késleltetett indítás/befejezés: Ennek a funkciónak köszönhetően időt takaríthat meg, ugyanis a program indulását vagy befejezésének időpontját előre, a napi programjához igazítva állíthatja be. Késleltetett indítás/befejezés Vezérlés Érintőszenzoros Fokozatok száma Fokozatmentes Szélesség (cm): Készülék választáskor sose feledje lemérni a termék rendeltetési helyét.

Whirlpool AKT 8090/NE beépíthető kerámia főzőlap - [Újracsomagolt] | Extreme Digital

Típus Kerámia főzőlap Hivatalos Magyar Jótállás: A terméket a hivatalos, magyarországi képviselet teljes támogatásával és jótállási hátterével árusítjuk. Hivatalos Magyar Jótállás 2 év Gyerekzár: Gyerekzárral ellátott készülékeink kezelő gombjai ideiglenesen letilthatóak. Így mi magunk/gyermekeink sem tudják elállítani a beállított funkciót. A gyerekzár be és kikapcsolása miatt lapozza fel a használati útmutatót. Gyerekzár Van Hálózati csatlakozókábel Főzőzónák részletei Zóna 1: 1700 W Zóna 2: 2100 W Zóna 3: 1200 W Zóna 4: 1200 W Késleltetett indítás/befejezés: Ennek a funkciónak köszönhetően időt takaríthat meg, ugyanis a program indulását vagy befejezésének időpontját előre, a napi programjához igazítva állíthatja be. Késleltetett indítás/befejezés Vezérlés Érintőszenzoros Szélesség (cm): Készülék választáskor sose feledje lemérni a termék rendeltetési helyét. Szállításkor az útvonal szűk helyeit Például: ajtók, lépcsőfordulók. Szélesség (cm) 58 cm Magasság (cm): Magasság (cm) 4. 6 cm Mélység (cm): Mélység (cm) 51 cm Bővíthető főzőzónák száma 0 Beépíthető: A beépíthető készülékek elejére, legtöbb esetben bútorlap felhelyezése szükséges.

whirlpool akt 8090 ne hibák 24 whirlpool akt 8090 ne hibák 3