ftcottonwoodheights.com

Dr Zámbó László Magánrendelés Hatvan

  1. Ugye nem méhen kívüli terhesség?
  2. Milyen érzés ha méhen kívüli terhesség van?
  3. Méhen kívüli terhesség? (7486039. kérdés)
  4. Méhen kívüli terhesség - Gyakori kérdések
  5. Méhen kívüli terhesség?! (2689369. kérdés)
  6. Méhen kívüli terhesség? (8792129. kérdés)

Ugye nem méhen kívüli terhesség?

bár tegnap a nagy melegben túráztunk, megerőltettem magam, lehet attól volt este ez a pár csepp vizesbarna folyáhenkivuli terhességem nem volt még, két hónapja voltam orvosnál minden rendben volt. 8/14 anonim válasza: Én 5 hetesen es 7 hetesen is barnaztam 1x -1× de egyérteműen néhen belül van😊 9hkm 2017. 09:05 Hasznos számodra ez a válasz? 9/14 anonim válasza: Hány hetes terhes vagy, ha 2 hónapja voltál orvosnál? Amúgy terhesség alatt nem jó sem a barkázás, sem a vérzés. Nyaralás alatt is el lehet menni az ügyeletes nőgyógyászatra. 12:55 Hasznos számodra ez a válasz? 10/14 anonim válasza: 100% Utolsó vagyok újra. Nekem volt méhen kívüli terhességem, gyógyszer melett fogant. Brutális görcseim voltak, akkor vették észre pénteken délután. Hétfőn műtöttek volna, de elment magától nagy mennyiségű vérzéssel. 12:57 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések:

kti közlekedéstudományi intézet nonprofit kft
  1. Mercedes benz a 160 eladó
  2. Melyek voltak nálatok a méhen kívüli terhesség jelei/tünetei?
  3. Méhen kívüli terhesség? (7486039. kérdés)

A dokim nem akart műteni, mert az a petevezeték kivételével járt volna. Így egy Methotrexat nevű gyógyszert kaptam, amivel elölték a "dolgot". (Nem volt se keringés, se szívhang, úgyhogy még nagyon korai stádiumban halt el szegényke. ) 21 nap kórház, 2 napont uh, vérvétel, a végén úgy néztem ki, mint egy drogos, már alig találtak vénát.... Borzasztó volt végigcsinálni, a testem gyorsan gyógyul, de a lelkemnek még kell idő. Még most is nehéz beszélni róla, sokáig számolgattam, hány hetes terhes lennék... Kívánom, hogy neked ne kelljen átélned ilyet, inkább legyen több felesleges uh-od, vérvételed, minthogy baj legyen. Az érdekességhez: az egyik "lakótársamnak" a kórházban a petefészekben volt, már látszódott az embrió.

Enyhe, maszatoló, barnás vérzés a jellemző, de ugyanilyen vérzést észlelhetünk fenyegető vetélés esetén is. Szerencsére ilyenkor mindig végeznek ultrahang vizsgálatot és azonnal feltűnik, hogy a méhben nincs terhesség. Sajnos ez sem 100%-os jel, mert ha egy terhesség elhal és kilökődik a méhből, akkor is hasonló az ultrahang kép. Gyakori az erős, görcsös hasi fájdalom, de ez sem biztos jel, viszont a két tünet (vérzés, fájdalom) csaknem biztosan elviszi a beteget az orvoshoz, aki - ha a fenti tünetek alapján sem biztos a diagnózisban - további vizsgálatokat végez. Elsősorban hormon - meghatározást. A terhességi hormon (HCG) pontos mérése és a tünetek elemzése az esetek 90%-ban megállapítja betegséget és azonnali kezelést tesz lehetővé.