ftcottonwoodheights.com

Dr Zámbó László Magánrendelés Hatvan

  1. Pathfinder / A barbár - Legenda a szellemharcosról (2007) - Kritikus Tömeg
  2. A barbár - Legenda a szellemharcosról (film, 2007) | Kritikák, videók, szereplők | MAFAB.hu
  3. A barber - legenda a szellemharcosról

Csak kattints ide, és rendeld meg DVD-n! Ezek a filmek készültek még ugyanezzel a címmel: Nyomkereső (1996, The Pathfinder) Nyomkereső (1987, Ofelas) A Barbár - Legenda a szellemharcosról fórumok Vélemények Galvatron, 2015-05-10 23:12 158 hsz Kérdések téma megnyitása 0 hsz Keresem téma megnyitása 0 hsz

Pathfinder / A barbár - Legenda a szellemharcosról (2007) - Kritikus Tömeg

Hatszáz évvel Kolumbusz előtt viking hajó érte el Észak-Amerika partjait. Halál és pusztulás maradt utána, és egy csecsemő. Az egyik indián anya vette magához és sajátjaként nevelte fel. A fiút, aki másképp néz ki, mint a többiek, sohasem fogadta be igazán a törzs. Másfél évtizeddel később újra feltűnnek a vikingek, módszeresen legyilkolják a partvidéki törzseket. Az egyetlen, aki felveszi velük a harcot, az egykori viking gyermek. Összefogja az indiánokat, és reménytelennek tűnő küzdelembe vezeti őket a könyörtelen ellenség ellen.

Hatszáz évvel Kolumbusz előtt viking hajó érte el Észak-Amerika partjait. Halál és pusztulás maradt utána, és egy csecsemő. Az egyik indián anya vette magához, és sajátjaként nevelte fel. A fiút, aki másképp néz ki, mint a többiek, sohasem fogadta be igazán a törzs. Másfél évtizeddel később újra feltűnnek a vikingek, módszeresen legyilkolják a partvidéki törzseket. Az egyetlen, aki felveszi velük a harcot, az egykori viking gyermek. Összefogja az indiánokat, és reménytelennek tűnő küzdelembe vezeti őket a könyörtelen ellenség ellen....

Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak (Pathfinder, 2007) Egy viking fiút i. e. 1000 körül Észak-Amerika harcias felfedezői véletlenül ottfelejtettek a kontinensen. Egy indián törzs befogadja és felneveli, és amikor 15 évvel késobb újabb viking támadás éri a keleti partot, az immár 25 éves fiatalember megpróbálja megvédeni új családját, és megállítani a vikingeket. Egyéb címek: A barbár Nemzet: amerikai Stílus: kaland, akció, fantasy, háborús, dráma Hossz: 103 perc Amerikai bemutató: 2007. április 13. Ez a film a 9057. helyen áll a filmek toplistáján! (A Filmkatalógus látogatóinak osztályzatai alapján. ) Mi a véleményed erről a filmről? nem láttam szörnyű gyenge átlagos jó szenzációs A Barbár - Legenda a szellemharcosról figyelő Szeretnél e-mail értesítést kapni, ha A Barbár - Legenda a szellemharcosról című filmet játssza valamelyik tévéadó, bemutatják a hazai mozik, vagy megjelenik DVD-n vagy Blu-ray lemezen? Igen A Barbár - Legenda a szellemharcosról trailer (filmelőzetes) Szeretnéd megnézni ezt a filmet tökéletes kép és hangminőségben, hogy igazi filmes élményt nyújtson?

A barbár - Legenda a szellemharcosról (film, 2007) | Kritikák, videók, szereplők | MAFAB.hu

a barber legenda a szellemharcosról

A barbár - Legenda a szellemharcosról - AMC TV műsor 2020. február 21. péntek 21:00 - awilime magazin » TV műsor » AMC » A barbár - Legenda a szellemharcosról Bejelentkezés Várj... Adatok mentése... TV csatorna sorszáma Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható: 21:00 22:55-ig 1 óra 55 perc 6, 67 Amerikai kaland akciófilm (2007) Film adatlapja Viking hajó támadja meg Észak-Amerika partjait és hatalmas pusztítást végez. Nem marad utánuk más, csak egy gyermek, akit az egyik indián asszony fogad be. Ám Szellemet (Karl Urban) sohasem fogadja be igazán a törzs. Másfél évtizeddel később újra feltűnnek a vikingek, és módszeresen legyilkolják a partvidéki törzseket. Az egyetlen, aki felveszi velük a harcot, az egykori viking gyermek. Összefogja az indiánokat, és reménytelennek tűnő küzdelembe vezeti őket a könyörtelen ellenség ellen. Filmelőzetes: A barbár - Legenda a szellemharcosról Szereplők Rendezte Kategóriák akció kaland Linkek Gyártási év 2007 Eredeti cím Pathfinder Mennyire tetszett ez a műsor?

A barber - legenda a szellemharcosról

Szavazz! Műsorfigyelő Műsorfigyelés bekapcsolása Figyelt filmek listája Figyelt személyek listája Beállítások Hogyan használható a műsorfigyelő? Filmgyűjtemény Megnézendő Kedvenc Legjobb Filmgyűjtemények megtekintése

Értékelés: 133 szavazatból Viking hajó támadja meg Észak-Amerika partjait és hatalmas pusztítást végez. Nem marad utánuk más, csak egy gyermek, akit az egyik indián asszony fogad be. Ám Szellemet (Karl Urban) sohasem fogadja be igazán a törzs. Másfél évtizeddel később újra feltűnnek a vikingek, és módszeresen legyilkolják a partvidéki törzseket. Az egyetlen, aki felveszi velük a harcot, az egykori viking gyermek. Összefogja az indiánokat, és reménytelennek tűnő küzdelembe vezeti őket a könyörtelen ellenség ellen. Stáblista: Linkek:

Főoldal Filmek Mozibemutatók Tévéműsor Filmelőzetesek Színészek és stáb Szülinaposok Díjak Hírlevél Keresés (Pathfinder, 2007) Tartalom: Egy viking fiút i. e. 1000 körül Észak-Amerika harcias felfedezői véletlenül ottfelejtettek a földrészen. Egy indián törzs befogadja és felneveli, és amikor tizenöt évvel késobb újabb viking támadás éri a keleti partot, az immár huszonöt éves fiatalember megpróbálja megvédeni új családját, és megállítani a vikingeket. Képek a filmből: Stáblista: Szereplők: Karl Urban (Ghost), Moon Bloodgood (StarFire), Russell Means (Pathfinder), Clancy Brown (Gunnar), Jay Tavare (Black Wing), Nathaniel Arcand (Wind in Tree), Ralph Moeller (Ulfar), Wayne Baker (indián apa), Hannah Jeffery (indián gyerek) Rendezte: Marcus Nispel Filmelőzetes (trailer): Kapcsolódó filmek: » Akasztófa (Karl Urban filmje ez is) » Hullámtörők (Clancy Brown másik filmje) » Péntek 13 (ez is Marcus Nispel-alkotás) » Nyomkereső (megegyezik a két film eredeti címe ( Pathfinder), de ez 11 évvel korábban készült)

  1. Acc 600 meddig kell szedni
  2. Bosnyák Viktória-Tündérboszorkány (új példány) - joarshop.hu
  3. A magyar külpolitika a két világháború között
  4. A barber legenda a szellemharcosról
  5. Utazás a Föld középpontja felé - Amerikai családi kaland fantasy vígjáték - 2008 - Teljes film adatlap - awilime magazin
  6. Csokonai vitéz mihály az steve elemzés show
  7. A barbár - Legenda a szellemharcosról (film, 2007) | Kritikák, videók, szereplők | MAFAB.hu
  8. Dr simon time fogorvos vélemények online
  9. A barbár - Legenda a szellemharcosról - AMC TV műsor 2020. február 21. péntek 21:00 - awilime magazin
  10. Internet szamla invitel co hu video
  11. A Barbár - Legenda a szellemharcosról
  12. Átlátnak a szitán a magyar nyugdíjasok: nemet mondanak ezekre a termékekre

Pathfinder / A barbár - Legenda a szellemharcosról (2007) - Kritikus Tömeg A barbár - Legenda a szellemharcosról ( Marcus Nispel) amerikai akciófilm, kalandfilm főoldal képek (9) díjak cikkek vélemények (8) idézetek (1) érdekességek kulcsszavak (36) Egy nagy viking harcos fia egy hajótörés egyetlen túlélőjeként kerül az indiánokhoz, akiket népe leigázni készült. Felnevelik és befogadják, így amikor a vikingek 15 évvel később újra kikötnek, és lemészárolják a törzset, bosszúhadjáratba kezd. Szereplők További szereplők... Ofelas/Pathfinder remake-ek Film Év Átlag Ofelas Nyomkereső 1987 4, 0 (22) Pathfinder 2007 2, 6 (144) Ki akarja megnézni? összes > összes v 4 igen: Oscee, tomside 1 kifejezetten nem: Ajánlott filmek Apocalypto (2006) (873) Solomon Kane (2009) 3, 0 (186) The Dark Knight (2008) A sötét lovag 4, 3 (1734) The Expendables (2010) The Expendables - A feláldozhatók 3, 5 (1019) Sin City (2005) Sin City - A bűn városa 4, 2 (1679) The Departed (2006) A tégla 4, 1 (1491) 300 (2006) 3, 6 (1381) Casino Royale (2006) 3, 7 (951) Blood Diamond (2006) Véres gyémánt 3, 9 (886) Kill Bill: Vol.

  1. Dpd futár rendelés háztól házig